Притула підрахував, скільки мільйонів гривень українські діти передали до його фонду для допомоги ЗСУ за півроку

Волонтер, громадський діяч, телеведучий Сергій Притула розповів, скільки грошей передали його фонду маленькі українці за півроку, аби допомогти ЗСУ.

Сергій Притула

Сергій Притула. Фото – pravda.com.ua

В інтерв’ю українській журналістці Маші Єфросініній волонтер розповів, що за півроку українські діти назбирали для армії України та передали до його фонду 6,2 мільйона гривень, інформує «НБН».

Притула зізнався, що не може стримати емоцій від кожного з донатів маленьких українців. Першим несподіваним візитом став прихід шахістки Валерії Єжової. Дівчинка передала фонду 20 000 гривень для українських захисників.

Після неї діти почали приходити практично щодня, деякі з них поверталися, щоб зробити донати. Телеведучий зізнався, що відчуває неймовірну відповідальність перед юними українцями.

«Бо дитяча довіра це якийсь неймовірний левел», – пояснив волонтер.

До фонду 35 000 гривень принесла наймолодша волонтерка України Марія Макєєва разом із братом.

За словами Притули, дітей завжди запитують, на що вони хочуть, щоб фонд витратив зібрані гроші. Не всі молоді громадяни знають, але іноді озвучують варіанти, які викликають посмішку.

«Купіть таку ракету, щоб туди посадити 140 мільйонів рускіх, і відправити їх у космос», – сказала одна дівчинка телеведучому.

Раніше Притула розповів, за якої умови він повернеться працювати на телебачення.

Exit mobile version