Окупанти РФ починають розстрілювати мирне населення на Луганщині: Гайдай озвучив причину

Військові Російської Федерації починають дуже жорстко діяти на території Луганської області стосовно місцевого населення. Це почало відбуватися після інформації про ліквідацію Збройних Сил України сотень мобілізованих. Зокрема є дані про те, що загарбники розстрілюють цивільних, оскільки підозрюють їх у допомозі українським військовослужбовцям.

Сергій Гайдай

Гайдай про ситуацію на Луганщині. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у повідомленні «РБК-Україна» із посиланням на слова голови Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая в ефірі національного телемарафону.

За його словами, загарбники починають поводитися неадекватно після інформації про підриви складів із боєкомплектами, а також казарм із військовими РФ, внаслідок чого багато з них загинули.

Так, Гайдай заявив:

«Їм починає зривати дах від цього. Починаються досить жорсткі дії з боку. Ми отримали дані про те, що російські військові у стані алкогольного сп’яніння стріляють у цивільних. Можуть розстріляти мирного жителя лише за те, що їм здалося, що він нібито посібник українських військовослужбовців».

Також, за словами Гайдая, загарбники садять до в’язниць тих молодих людей чоловічої статі, які відмовляються воювати. За попередньою інформацією, відомо, що з кожного населеного пункту було вивезено кілька десятків мирних жителів.

Він додав:

«Дії окупантів у Луганській області свідчать про те, що вони перебувають на піку нервового зриву».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що внаслідок точного удару ЗСУ по військовій базі окупантів у Макіївці її було повністю зруйновано.

Exit mobile version