Зеків на фронті бережуть більше, ніж мобіків – експерт розкрив цікаві деталі удару по російській базі у Макіївці

Екс-заступник міністра інформаційної політики України та експерт з питань інформаційних війн та конкурентної розвідки Дмитро Золотухін розповів цікаві деталі про ліквідацію російських мобілізованих у Макіївці.

Удар по базі окупантів у Макіївці

Удар по базі окупантів у Макіївці. Фото – ria.ru

На своїй Facebook-сторінці Золотухін зазначив, що новобранців путінської армії із Самари розмістили на пустирі у будівлі навчального закладу, який став чудовою мішенню для ЗСУ, інформує «НБН».

У свою чергу «вагнерівці» обрали кілька безпечніших будівель, куди поселили найманців-в’язнів. Бойовики ПВК почуваються там королями, а місцеві командири не намагаються їм суперечити.

«Бо жодної відповіді після наїзду на Герасимова не було. Ніхто начальника російського Генштабу захищати не став», – пояснив екс-заступник міністра.

З цієї причини мобілізованих не стали підселяти до «вагнерівців» і відправили до будівлі, яка стоїть на пустирі.

«Ось так – зеків на фронті бережуть більше, ніж мобіків. Бо навіть зеки добровільно підписали контракт. Ті, хто не схотів – залишилися сидіти у в’язниці. А мобиків ніхто не питав – хочуть вони подихати чи ні», – констатував Золотухін.

Нагадаємо, що аналітики ISW розповіли, як ліквідація окупантів у Макіївці б’є по Кремлю та військовому керівництву Росії.

Exit mobile version