Окупанти заздрять тим, кого відправляють воювати у Сирію: СБУ опублікувала розмову загарбника із дружиною

Російські окупанти, що воюють в Україні, заздрять військовослужбовцям РФ, яких відправляють у Сирію. Про це стало відомо із розмови «визволителя» із дружиною.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – slovoidilo.ua

Аудіоперехоплення телефонної бесіди російського окупанта з дружиною опублікувала Служба безпеки України на Facebook-сторінці, інформує «НБН».

Десантник ЗС РФ згадує участь у сирійській війні, після якої він сподівався на легкі перемоги в Україні. Але, зіткнувшись із ЗСУ на Запорізькому напрямку, він усвідомив, як сильно помилився. Тепер він заздрить своїм товаришам по службі, яких відправляють у Сирію.

«Іваничу за*бись – у Сирію поїде. Він та ще один. На шару. Поїдуть під Рязань на навчання, на саперів. І поїдуть у Сирію», – повідомляє загарбник.

Також окупант поскаржився дружині, що піхоту кидають протистояти артилерії ЗСУ, тоді як армія України знищує елітні десантно-штурмові підрозділи держави-терориста.

За його словами, їм повідомили про 20 українських військових, які зайшли до села, проте, коли туди поїхали росіяни, їх зустріли чотири танки та безліч піхоти. Внаслідок ЗСУ розбили путінських солдатів на шляху і вони так і не доїхали до населеного пункту.

«Другого батальйону взагалі не існує. У нас від штатної роти людей 20 залишилося», – повідомив «визволитель».

Крім того, десантник зазначив, що в українських військових краще озброєння та екіпірування.

Раніше ГУР МОУ опублікувало розмову окупанта, який розповів про «дружній вогонь» російського танка по мобілізованих.

Exit mobile version