У ГУР оцінили ймовірність закінчення війни у цьому році та розповіли, від чого залежить перемога України

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький оцінив шанси на завершення війни у цьому році і розповів, від чого залежить перемога нашої країни.

Війна в Україні

Війна в Україні. Фото – shutterstock.com

В інтерв’ю виданню Corriere della Sera представник української розвідки заявив, що наші захисники роблять все можливе, щоб цього року завершити війну з Російською Федерацією та досягти головної незмінної мети, інформує «НБН».

За словами Скибицького, швидкість завершення війни залежить від того, чи буде міжнародна підтримка України такою ж сильною, як зараз. Крім того, на наближення нашої перемоги також впливає економічна ситуація в Росії та високий санкційний тиск на неї.

Відповідаючи на запитання, чи Мелітополь буде наступною метою для Збройних сил України на південному фронті, представник ГУР МОУ нагадав, що головна мета для нас – вийти на кордони 1991 року, тому це місто звісно буде звільнене від російської окупації.

Раніше в ГУР МОУ анонсували додаткову мобілізацію в Російській Федерації, повідомивши скільки громадян можуть набрати в армію Путіна.

Exit mobile version