І вдень, і вночі заходимо на позиції до орків – боєць ЗСУ з передової повідомив про ситуацію в Бахмуті та Соледарі

Український військовослужбовець записав відео з передової, розповівши про ситуацію навколо Соледара та Бахмута Донецької області. Боєць повідомив, куди Росія відправила сильніших військових.

Соледар

Соледар. Фото – facebook.com/93OMBr

Telegram-канал «Апостроф» опублікував кадри з передової, де боєць ЗСУ розповів про складну ситуацію в Соледарі. За його словами, там тривають запеклі бої, РФ перекинула для захоплення міста сильніших військовослужбовців, інформує «НБН».

Український захисник повідомив, що деякі будинки в населеному пункті передають із рук до рук. На ситуацію також суттєво впливають погодні умови – через мороз військові отримують обмороження кінцівок. Окупанти штурмують місто безперервно.

Водночас у середу, 11 січня, у Бахмуті стало дещо спокійніше, оскільки у цьому районі залишились лише російські мобілізовані.

За словами бійця ЗСУ, наші військовослужбовці щодня демонструють свій професіоналізм, ефективно використовуючи проти ворога танки, міномети та артилерію.

«У нас є окремі підрозділи, які і вдень і вночі заходять на позиції до орок, вибивають до коліна, ще й сюди їхніх баранів тягнуть. Арта, міномети, танчики у нас теж працюють дай Боже кожному», – запевнив український захисник.

Раніше спікер Східного угрупування військ ЗСУ розповів, яку тактику штурму Соледара застосовують ЗС РФ.

Exit mobile version