Це і є почерк Герасимова – у ГУР оцінили стратегію нового командувача окупантів у війні проти України

Заступник начальника Головного управління Міністерства оборони Вадим Скибицький оцінив стратегію нового командувача війни Росії в Україні Валерія Герасимова.

Валерій Герасимов

Валерій Герасимов. Фото – ridl.io

В інтерв’ю «Укрінформу» заступник Буданова розповів, що окупанти можуть кидати на фронт більше бійців елітних підрозділів, у тому числі десантників, інформує «НБН».

За словами Скибицького, це типова стратегія нового командувача армії Путіна в Україні Валерія Герасимова. Він зазначив, що наші військові бачать, як зараз переміщуються та куди перегрупуються підрозділи повітряно-десантних військ ЗС РФ.

«Це і є почерк Герасимова», – зазначив представник розвідки.

Подібна стратегія відстежувалася і на початку повномасштабного вторгнення путінських військ. Тоді на всіх напрямках у другому ешелоні йшли десантники РФ, і вони виконували основну роль під час наступу на столицю.

«Ми очікуємо, що і зараз буде активніше застосування повітряно-десантних військ. Мабуть, саме на цьому фоні й виникли непорозуміння між Герасимовим та командувачем повітряно-десантних військ», – додав Скибицький.

Після скандалу генерал-полковника Михайла Теплинського звільнили з посади командувача ПДВ Росії. Причиною стала саме стратегія Герасимова, оскільки за його керівництва загарбниками за перші півроку десантні підрозділи були наполовину вибиті.

Раніше в ГУР повідомили, який новий дедлайн захоплення Донбасу Путін встановив Герасимову.

Exit mobile version