Данілов висловився про скандал із закупівлями для ЗСУ, пояснивши, чи можна зробити їх прозорими під час війни

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував скандальні закупівлі для ЗСУ, відповівши, чи можна зробити їх прозорими в умовах війни.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – censor.net

В ефірі національного телемарафону чиновник назвав скандал із закупівлями для Збройних сил України дуже неприємною ситуацією, яка завдає репутаційних ударів по нашій країні, інформує «НБН».

Данілов запевнив, що глава держави має нульову толерантність до корупції, проголошуючи політику, яка передбачає за це максимально можливі санкції. Зеленський подякував журналістам за розслідування та досить жорстко відреагував на ситуацію.

Секретар РНБО висловився про те, чи можна зробити закупівлі для армії прозорими, щоб уникнути скандалів та репутаційних ударів по країні. Чиновник зазначив, що після останніх подій будуть зміни нормативно-правових документів щодо закупівлі продукції, яка не є військовою.

«У сучасному цифровому світі нічого приховати не можна. Якщо десь є якісь документи, питання часу, коли це все буде відомо, тому я маю велике прохання до всіх, хто хоче «нагрітися», займатися якимись неподобствами під час війни, без війни, майте на увазі, що все це буде відомо», – попередив Данілов.

Раніше секретар РНБО натякнув на передачу сучасних винищувачів F-16 Україні.

Exit mobile version