У ГУР визначили три ймовірні напрями наступу російських військ

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України визначили напрями можливих наступів окупаційних військ Путіна.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – gettyimages.com

Українська військова розвідка визначила, що наступи російських окупантів можуть бути у Донецькій, Луганській та, можливо, у Запорізькій областях.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на матеріал «Під знаком сови» на сайті ГУР МОУ.

У Головному управлінні розвідки Міноборони зазначили, що в той же час у Херсонській області та на території Кримського півострова загарбники вестимуть оборону.

Також країна-агресор планує мобілізувати до армії Путіна від 300 до 500 тисяч людей для проведення наступу на сході та півдні України навесні та влітку цього року.

Наказ про призов до ЗС РФ 500 000 громадян у січні – доповнення до 300 000 мобілізованих у жовтні минулого року. Це підтверджує, що російське керівництво має намір продовжувати війну.

За даними розвідки, мобілізаційні заходи у Російській Федерації триватимуть до двох місяців. При цьому реалізація плану Кремля безпосередньо залежатиме від оснащення резервістів, а також від темпів, рівня та якості військової підтримки України Заходом.

Нагадаємо, глава Луганської ОВА Сергій Гайдай озвучив терміни наступу путінських військ у регіоні.

Exit mobile version