«Корейський сценарій» замість «великої перемоги» Росії: військовий пояснив, що означатиме заморожування війни

Екс-командир взводу батальйону «Айдар», глава Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий розповів, що означатиме «корейський сценарій» війни в Україні для нашої країни та світової системи безпеки.

Війна в Україні

Війна в Україні. Фото – novosti-n.org

Військовий пояснив, що «корейський сценарій» російсько-української війни, заморожування конфлікту за нинішньою лінією фронту, – найкращий варіант розвитку подій для Кремля.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами Дикого, росіяни усвідомили, що «велика перемога» в Україні їм не світить, і «корейський сценарій» може стати для них частковою «перемогою» порівняно з тим, яких цілей хотів досягти кремлівський диктатор Володимир Путін рік тому.

Екс-командир взводу батальйону «Айдар» зазначив, що заморожування конфлікту по нинішній лінії фронту дозволить країні-агресорові залишитися безкарною та отримати частину свіжозавойованої української території.

Тобто «корейський сценарій» означатиме, що держава-терорист отримує «винагороду» за порушення всіх принципів міжнародного права та руйнування міжнародної системи безпеки.

«Він означатиме, що всі диктатори повинні просто «намутити» атомну бомбу, а це не так складно, адже атомну бомбу мають деякі країни третього світу, наприклад, Пакистан, а далі ти можеш завойовувати кого хочеш, просто тверезо оцінюючи на кого твоєї армії вистачить, а на кого ні. Жодних інших обмежень не існуватиме», – пояснив військовий.

Дикий додав, що західні країни навряд чи погодяться на перехід у такий світ.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов висловився про «корейський сценарій» закінчення війни в Україні.

Exit mobile version