Приховані докази: Путін лікується в онколога у «секретній» лікарні

Російський ресурс про держзакупівлі видалив інформацію щодо контрактів, укладених ФДБУ "Центральна клінічна лікарня з поліклінікою" Управління справами президента Росії.

Путін у лікаря

Фото - currenttime.tv

Про те, які цікаві деталі, пов’язані зі здоров’ям Путіна, вирішили прибрати з відкритого доступу, пише «НБН», посилаючись на матеріал розслідувального проєкту “Настоящее время».

Так, у віддалених даних «Центральної Клінічної Лікарні» були відомості про лікарів, які супроводжували Путіна. Також була присутня й інформація про контракти «ЦКЛ». Однак на цей час всю документацію, доступну до вересня 2022-го року, неможливо відшукати через рядок пошуку, а після переходу на сторінку контракту за прямим посиланням, спливає повідомлення: “До реєстру контрактів було включено зміну інформації про контракт, згідно з яким інформація та документи не мають бути розміщені на офіційному сайті ЄІС відповідно до частини 5 статті 103 Закону №44-ФЗ”.

Раніше опозиційні росЗМІ публікували інформацію щодо розслідування про лікарів ЦКЛ, які регулярно супроводжують Путіна під час поїздок по РФ. Аналізуючи ці дані, можна зрозуміти найчастіше Путіна супроводжував хірург, який спеціалізується на раку щитовидної залози та лор.

Нагадаємо, що до Мережі потрапив заборонений архів Роскомнагляду з переліком образ президента РФ.

Exit mobile version