Масштабний наступ Росії: британська розвідка пояснила, чому окупанти не можуть потужно атакувати на всіх напрямках

У розвідці Великобританії заявили, що російські війська отримують накази про наступ на більшості напрямків, проте для цього у них немає достатньої кількості сил.

Російські окупанти

Фото – gordonua.com

Британська розвідка повідомляє, що армія Російської Федерації не зібрала достатньо сил для прориву на жодному з напрямків. Окупанти продовжують атакувати ЗСУ на Бахмутському напрямі та в районі Кремінної.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-сторінку Міністерства оборони Сполученого Королівства.

За даними відомства, за останні три дні найманці ПВК «Вагнер» досягли певних успіхів у районі села Червона гора під Бахмутом, проте на цьому напрямі триває організована оборона українських захисників.

Також путінські війська намагаються наступати на ділянці Кремінна-Сватове на Луганщині. Там відбуваються локальні бої, масштаби яких незначні задля досягнення суттєвого прориву.

У розвідці Великобританії припускають, що ЗС РФ мають намір повернути назад деякі успіхи ЗСУ, досягнуті у вересні-листопаді минулого року. У повідомленні наголошується, що, ймовірно, найближча мета загарбників – просунутися на захід до річки Жеребець.

Окупанти отримують накази про наступ на більшості напрямів, проте вони не змогли сконцентрувати достатньо сил для наступу на жодному з них.

Раніше британська розвідка розповіла, що росіяни не можуть вирішити, де буде головний удар української армії.

Exit mobile version