Окупанти не можуть вирішити, де буде основний удар ЗСУ: у британській розвідці розповіли, що роблять росіяни

У розвідці Великобританії повідомляють, що російські окупанти стурбовані охороною країв своєї лінії фронту і не можуть вирішити, де саме Збройні сили України завдадуть основного удару.

Російські окупанти в Мелітополі

Фото – 5.ua

Британська розвідка вважає, що путінська армія зміцнюватиме два напрями фронту – Луганський та Запорізький, оскільки окупанти не можуть вирішити, де буде основний удар українських сил.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-акаунт Міністерства оборони Сполученого Королівства.

Росіяни додатково посилили оборонні укріплення у центральній частині Запорізької області на півдні країни – біля села Тарасівка, а також створили оборонні укріплення між Василівкою та Оріховом.

ЗС РФ концентруються на центральному Донбасі, проте займаються охороною країв своєї розширеної лінії фронту, про що свідчить встановлення оборонних укріплень у Луганській та Запорізькій областях, а також перекидання особового складу.

У розвідці Великобританії зазначають, що великий прорив ЗСУ у Запорізькій області підірве життєздатність «сухопутного мосту» окупантів, який з’єднує Ростовську область та Кримський півострів. Успіхи українських сил на Луганщині ще більше підірвуть військову мету «визволення» Донбасу, заявлену Кремлем.

Раніше у британській розвідці пояснили, як погодні умови у березні вплинуть на перебіг наступальних операцій обох сторін.

Exit mobile version