Про Київ, Харків, Суми, Чернігів забудьте – Жданов висловився про наступ окупантів на нових напрямках

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував повідомлення про можливий великий наступ російських окупаційних сил на Півночі України та повторну спробу захопити столицю.

Олег Жданов

Фото – glavred.net

В інтерв’ю OBOZREVATEL військовий експерт зазначив, що говорити про повторний наступ армії Путіна на Харківському, Сумському та Чернігівському напрямах можна тоді, коли росіяни там накопичуватимуть ресурси, інформує «НБН».

«Про Київ, Харків, Суми, Чернігів забудьте», – заявив Жданов.

За його словами, сьогодні на цих напрямках немає військ РФ, наступати їм немає чим. Окупанти відправили по кілька батальйонів на прикриття державного кордону у Курську, Брянську та Бєлгородську області.

Експерт вважає, що максимум, на що здатні загарбники – провести розвідку боєм, тобто здійснити збройну провокацію на кордоні. Жданов додав, що на білоруському кордоні стоїть до шести БТГ, а підрозділи РФ там відсутні.

«Тому я б це питання з порядку денного зняв», – додав експерт, уточнивши, що на сьогоднішній день прямої загрози не існує.

Нагадаємо, британська розвідка пояснила, чому росіяни не можуть розпочати потужний наступ на всіх напрямах, незважаючи на наказ.

Exit mobile version