Китай оголошує “велику перемогу” над COVID-19: як їм це вдалося

Ситуація з коронавірусом у країні походження цього захворювання – абсолютно стабільна.

Карантин у Китаї.

Фото - inform.kz

Про те, що в постійному комітеті Політбюро ЦК КПК(Центральний комітет Комуністичної партії Китаю) у п’ятницю, 17-го лютого, відбулося засідання, у період якого відзначили – ця країна з кінця 2022 року здобула остаточну перемогу у сфері профілактики та контролю COVID-19, пише «НБН», посилаючись на місцеве видання «Сіньхуа».

Зокрема, оголошено про «велику та рішучу перемогу» у боротьбі проти коронавірусної інфекції – таку заяву оприлюднено за результатами обговорення. З листопада минулого року КНР за відносно невеликий час «зробила бездоганний перехід» від карантинних обмежень пандемії до звичного життя. Як показує практика, схоже, що саме у ЦК ухвалили правильні рішення та стратегічні корективи, оцінюючи ситуацію з пандемією.

Державними ЗМІ Китаю публікувалася інформація – протягом пандемії коронавірусної інфекції, медичну допомогу в країні отримали понад 200 млн хворих, вилікували майже 800 тисяч тяжких пацієнтів, при цьому «смертельний результат від COVID-19 у Китаї був найнижчим у світі». «У Китаї зробили диво за всю історію людства» – інформує агентство «Сіньхуа», наголосивши, що на тлі покращення обставин у цій державі, в інших регіонах планети вірус все ще поширюється, і одночасно мутує.

Раніше ми писали, що вчені створили контрацептив для чоловіків, який миттєво діє.

Exit mobile version