Російський державний цирк придбає співробітникам каски та бронежилети на кілька мільйонів рублів: чого побоюються клоуни та акробати

Опозиційні журналісти дізналися, заради чого «Росдержцирк» закупить індивідуальні засоби захисту на чималу суму.

"Росдержцирк".

Фото - kasparovru.com

Про відповідний контракт, знайдений на офіційній сторінці Держзакупівель РФ, а також для чого купувати ці каски та бронежилети, пише «НБН» із посиланням на видання «Медіазона».

Як випливає з договору, його необхідно укласти до кінця березня 2023-го року. Проте загальна кількість касок та бронежилетів, які знадобилися на потреби «Росдержцирку», в інформації до закупівлі не вказана. Трохи пізніше стало відомо, що циркова компанія захотіла придбати військову амуніцію для своїх працівників, яких відправлять у відрядження на окуповані Росією території, у самопроголошені «ДНР/ЛНР».

Крім виступів у захоплених областях, “Росдержцирк”, на своєму сайті розміщує й посилання на програму, запущену Путіним – “Ми разом”, та збирає допомогу для окупантів, які безпосередньо беруть участь у вторгненні РФ до нашої країни.

Раніше наш інформаційний портал писав, що Дмитро Медведєв просто «вирубався» у перші хвилини звернення Путіна до чиновників.

Exit mobile version