Яка зброя найбільше потрібна ЗСУ на фронті: військовий розповів, що завдає максимальної шкоди окупантам

Військовий ЗСУ, тактичний медик Єгор Фірсов розповів, чого найбільше потребують українські захисники на фронті та що знадобиться їм для подальшої деокупації територій нашої країни.

ЗСУ

Фото - apimages.com

Фірсов розповів, що українським військовим на фронті потрібно більше боєприпасів та озброєння. Чим більше буде зброї і чим маневренішою вона буде – тим ефективніше піхота ВСУ триматиме оборону.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами військового, для подальшої деокупації територій захисникам потрібна техніка. Які саме потрібні бойові літаки чи танки вирішуватиме старше командування, яке бачить усю картину того, що відбувається на фронті.

Проте найголовніше для української армії – снаряди, оскільки саме вони завдають шкоди російським загарбникам. Траплялося, що наші бійці мають техніку, а боєприпасів для неї або немає, або їх намагаються економити.

Військовослужбовець звернув увагу на заяву президента США Джо Байдена про те, що Вашингтон надав Україні близько 2 мільйонів снарядів, тому можна зрозуміти, наскільки велика роль боєприпасів на полі бою.

Як повідомлялося, аналітики ISW озвучили умову для повернення Україною ініціативи на фронті.

Exit mobile version