Виправдані побоювання: мітинг-концерт за участю Путіна прикрили від атак із повітря

Навпроти великої спортивної арени олімпійського комплексу «Лужники», сьогодні, 22 лютого, проводиться концерт, більше схожий на масовану провоєнну агітацію, в якій основну роль відведено практично незмінному російському диктатору Володимиру Путіну.

Путін у "Лужниках".

Фото - Telegram-канал "ТК Дощ".

Про те, що Путін, схоже, серйозно побоюється за своє життя, оскільки за його розпорядженням, поряд зі стадіоном встановили систему ППО, пише «НБН», посилаючись на матеріал, опублікований в Telegram-каналі «ТК Дощ».

Зокрема, поблизу Воробйових гір, одразу навпроти стадіону «Лужники», журналісти розглянули установку «Панцир-С1».

За словами журналістів, раніше про наявність систем ППО поряд з «Лужниками» ніхто навіть не чув, але враховуючи встановлення аналогічних систем у Ново-Огарьово (біля резиденції Путіна), на даху будівлі Міноборони РФ, а також на будівлі офісу поблизу Кремля, розміщення ППО під час подібних заходів у столиці Росії, схоже, стає нормальною практикою.

Як ще пише «ТК Дощ», на цьому концерті-мітингу, прямо зараз, у паузі між виступами військових армії країни-агресора та місцевих артистів, ведучі вигукують патріотичні гасла, періодично лаючи країни Заходу:

«Зараз складний час. Зараз так званий цивілізований західний світ озброївся на нас, але ми однієї крові та ми переможемо».

Раніше ми писали, що у річницю початку війни РФ проти України, знищену російську бронетехніку знову виставлять у кількох країнах ЄС.

Exit mobile version