ФСБ РФ створила свою ПВК: у Генштабі ЗСУ пояснили, навіщо це російським силовикам

Федеральна служба безпеки Росії створила свою приватну військову компанію «Яструб». Силовики країни-агресора сподіваються за допомогою ПВК витіснити з інформаційного простору «вагнерівців» та їхнього власника олігарха Євгена Пригожина.

ФСБ РФ

Фото – ria.ru

Військове керівництво Російської Федерації робить усе можливе, щоб встановити контроль над ПВК та витіснити армію Пригожина з інформаційного простору, інформує «НБН».

Про це на брифінгу розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов. За його словами, для цієї мети ФСБ РФ створила свою приватну військову кампанію «Яструб», яка активізувалася останнім часом.

Крім того, щоб військове керівництво країни-агресора могло встановити контроль над ПВК та іншими парамілітарними формуваннями, воно замикає на собі їхнє забезпечення продовольством, снарядами та технікою. Також уряд РФ поширив діяльність військово-лікарської експертизи на «добровольчі формування».

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що російський енергетичний монополіст «Газпром» створює свою ПВК.

Exit mobile version