Глава ДПСУ оцінив ризик повторного наступу окупантів з Білорусі

Глава Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко висловився про повторний наступ російських окупантів з Республіки Білорусь та готовність захисників зустріти ворога.

Сергій Дейнеко

Фото – mvs.gov.ua

В інтерв’ю виданню «Українська правда» начальник українських прикордонників відповів на запитання, чи готова наша країна до нового наступу з боку Білорусі, інформує «НБН».

Говорячи про фортифікаційні споруди, які зводяться на кордоні з РБ, Дейнеко пояснив, що вони не зможуть повністю зупинити окупантів, проте здатні призупинити та уповільнити темпи їхнього наступу. При цьому Україна краще готова до можливого нападу з білоруської території на будь-якому напрямі, ніж торік.

Глава ДПСУ заявив, що на сьогоднішній день загрози з боку Білорусі він не бачить, але не може дати гарантію того, що наступ не відбудеться.

«На сьогоднішній день немає у них наявних сил для того, щоб успішно провести наступальну операцію на нашу державу. Якщо вони спробують із Білорусі сюди зайти, то тут усі й залишаться, жодних сумнівів немає», – зазначив Дейнеко.

Нагадаємо, генерал Сергій Наєв розповів, чи чекати нового наступу путінської армії на Україну в річницю повномасштабного вторгнення.

Exit mobile version