Російська армія воює на радянській техніці та за радянськими шаблонами: аналіз тактики ворога на війні в Україні

За інформацією Генштабу ЗСУ, з 20 по 22 лютого на Бахмутському напрямку було ліквідовано близько 200 найманців ПВК "Вагнера", а в районі Верхньоторецького з 22 по 24 лютого знищено до 30 мобілізованих окупантів.

війна

Фото - war.ukraine.ua

Варто зазначити, що через рік від початку вторгнення Росії в Україну армія ворога фактично не зазнала суттєвих якісних змін, повідомляє “НБН“. Генералітет агресора продовжує використовувати у своїх підходах до функціонування свого війська і тактики боїв радянські шаблони.

“Нічне жахіття” країн НАТО виявилося не настільки страшним, як на це сподівалися і в це вірили самі росіяни.

Можемо говорити про те, що і планування, і керівництво низової і середньої командної ланки перебуває ще в радянських часах і працює за радянськими лекалами.

У них використовується тактика Другої світової війни. Нічого особливо не змінилося у росіян. І це є великим позитивом для нас.

Так, наприклад, британська розвідка на прикладі 155-ї бригади російських морпіхів припускає, що такі елітні підрозділи зараз вже набагато менш професійні, ніж на початку війни, через доукомплектацію після втрат.

Питання матеріально-технічного забезпечення російської армії завжди кульгало, а зараз це проявилося ще більш яскраво.

Так само це стосується і її забезпечення новітніми зразками техніки, які, як виявилося, перебувають в одиничних екземплярах і до того ж є вже застарілими.

Тобто, по суті, росіяни воюють ще радянською технікою.

Варто зазначити, що війна між Росією та Україною не є локальним конфліктом. Це пов’язано з тим, що війна торкається глобальних питань, включаючи продовольчу та ядерну безпеку, міжнародне право та відповідальність за найжахливіші злочини проти людства.

Також раніше ми писали про те, що Резніков зробив заяву про «рік перемоги»: чи завершиться війна в Україні в 2023-му

Exit mobile version