Наслідки операції в Брянській області – Кадиров запанікував і зажадав ввести воєнний стан

Глава Чечні вважає, що у певних регіонах РФ необхідно змінити рівень реагування, і оголосити про запровадження воєнного стану.

Кадиров.

Фото - regnum.ru

Про що ще заявив Рамзан Кадиров, пише інформаційний портал «НБН», посилаючись на особистий Telegram-канал глави та експрезидента Чечні – «Kadyrov_95».

За словами Кадиров, у деяких регіонах слід змінити нині встановлений середній рівень реагування на інший – максимальний, тобто фактично на воєнний стан. При цьому глава Чечні не вважає, що подібні дії стануть особливо незручними для мешканців цих територій Росії, оскільки ці заходи покликані забезпечити безпеку.

Також Кадиров не забув додати свої улюблені мотиви про те, що розібратися з причетними до «терористичного акту» у Брянській області потрібно «жорстко і навіть жорстоко». Цікавий момент – Кадиров вимагає закликати до відповіді сім’ї «диверсантів», якщо ці люди все ще мешкають у Росії, включаючи ґрунтовні та ретельні перевірки. На думку голови Чечні, без сприяння/потурання/схвалення родичів подібні «терористичні акти не відбуваються».

Раніше ми писали, що насправді сталося у Брянській області – «Російський добровольчий корпус» записав звернення.

Exit mobile version