Що насправді сталося у Брянській області: «Російський добровольчий корпус» записав звернення (ВІДЕО)

У РДК («Російський добровольчий корпус»), який є військовим формуванням російських добровольців, що воюють, зокрема і за нашу країну, заявили - до дій у Брянській області причетні саме вони.

"Російський добровольчий корпус".

Фото - скріншот YouTube-відео.

Про те, що серйозно мотивувало бійців РДК увійти на територію РФ, і як все відбувалося, зі слів російського опору, пише «НБН», посилаючись на відео, розміщене Telegram-каналом «Русского добровольческого корпуса».

За словами росіян, яких влада РФ вже назвала «українською ДРГ», не варто вірити інтернет-ресурсам і росЗМІ – вони не вбивали дітей, не брали цивільних у заручники, і нікуди не тікали. Усе це є брехнею кремлівських пропагандистів. Також, у РДК хочуть показати позитивний приклад своїм співвітчизникам – надія ще існує, і вільні російські люди, взявши зброю, цілком можуть протистояти злочинному режиму Кремля.

РДК уточнює, що прийшов до Брянської області не як горезвісне «ДРГ», а як визвольна армія, оскільки це їхня рідна земля. Крім того, на відміну від путінських окупантів, вони не стріляють у мирних цивільних, але закликають росіян також взяти зброю лише заради боротьби з кривавим режимом Путіна.

Зазначимо, що це відеозвернення знято в Брянській області, на тлі того самого фельдшерсько-акушерського пункту.

Раніше ми писали про бій у Брянській області та понад 100 осіб у заручниках – що відомо про ситуацію із проникненням «української ДРГ» до Росії.

Exit mobile version