Найважчі ділянки фронту на Луганщині: Гайдай розповів подробиці

На Луганському напрямку найбільш "гарячими" точками залишаються Білогорівка та Кремінна, оскільки тут не припиняються активні бойові дії.

Сергій Гайдай

Фото - pravda.com.ua

Як повідомляє “НБН“, про це у своєму Telegram – каналі написав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“У нас досить складна ситуація в усіх напрямках, але вона контрольована. На сьогодні Кремінна і Білогорівка є найважчими ділянками. Всі зусилля зараз зосереджені на Кремінній. Війська російських окупантів всіляко намагаються продавити наших військовослужбовців, продемонструвати там певний успіх. Саме тому вони всі усі. час туди перекидають свою важку техніку, а також велику кількість піхотинців. Зараз там спостерігається настання до трьох рот піхоти”, – розповів він.

Водночас Гайдай розповів, що обстріли Білогорівки не припиняються. Проте там українські військовослужбовці продовжують “відбивати хвилі наступу”.

“Таким чином ситуація дуже складна, проте жодних проривів не сталося. Нині ситуація перебуває під постійним контролем”, – пояснив керівник регіону. Зазначимо, раніше Сергій Гайдай розповів про постійну зміну росіянами тактики у Кремінній Луганській області.

Нагадаємо, раніше Гайдай розповів про успіхи українських артилеристів.

Exit mobile version