Буданов особисто брав участь у звільненні Харківської області: командир спецпідрозділу Kraken розповів подробиці (ВІДЕО)

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов особисто брав участь у спецопераціях із деокупації українських населених пунктів від росіян.

Кирило Буданов

Фото - ГУР МОУ

Як повідомляє «НБН», подробиці про це розповів командир спецпідрозділу Kraken із позивним Віто.

За його словами, спецоперація зі звільнення українських населених пунктів у Харківській області, в якій брав участь Буданов, проводилася наприкінці березня 2022 року. Йдеться про населений пункт Руська Лозова.

Так, у репортажі «Української правди» командир спецпідрозділу Kraken каже:

Наразі вже можна про це говорити. На це завдання приїжджав особисто Кирило Буданов. Він ходив на штурм

Як відомо, саме бійці спецпідрозділу ГУР МОУ Kraken заходили першими до Руської Лозової. Зачистка населеного пункту від окупантів тривала кілька діб.

Ворожі сили всіляко намагалися повернути тоді позиції, які вони здали українському спецпідрозділу, але все виявилося марним. У результаті російські загарбники відійшли та закріпилися у селі Питомник.

Нагадаємо, раніше ми писали про коментар Кирила Буданова щодо можливості завдання Росією ядерного удару по Україні.

Також після виходу документального фільму Дмитра Комарова “Рік” багато хто цікавиться яка порода кота Буданова. Нещодавно вийшла цікава стаття про це.

Exit mobile version