Як українці відреагували на скандал навколо Міноборони із закупівлями харчування для ЗСУ: соцопитування КМІС

Соціологи дізналися про реакцію українців на скандал навколо Міністерства оборони із контрактами на закупівлю продуктів для армії. Думки опитаних щодо корупції у відомстві розділились.

Міноборони України

Фото – ria.ru

Фахівці Київського міжнародного інституту соціології з 14 по 22 лютого опитали 2002 громадянина в усіх областях України, за винятком тимчасово захоплених регіонів. У респондентів поцікавилися, як вони ставляться до корупційних скандалів в оборонному відомстві, інформує «НБН».

Результати соцопитування показали, що 46% українців вважають, що подібні інциденти краще розслідувати довше та ретельніше, водночас 47% респондентів навпаки переконані, що за найменшою підозрою у корупції рішення потрібно ухвалювати негайно.

Дослідники КМІС зазначають, що позиція опитаних щодо скандалу із закупівлями продуктів Міноборони для українських захисників не пов’язана з «депресивними» чи «зрадофільськими» настроями громадян.

Нагадаємо, глава оборонного відомства Олексій Резніков пояснив свою першу реакцію на повідомлення про корупційний скандал у відомстві.

Exit mobile version