Імовірність терористичного акту РФ: у Брюсселі посилили заходи щодо охорони метро через погрози

Правоохоронці столиці Бельгії, цієї середи, були змушені збільшити свою присутність на кількох лініях метро, після того, як надійшли анонімні попередження іноземною мовою щодо можливої підготовки теракту.

Штаб-квартира Єврокомісії.

Фото - wikimedia.org

Про те, як саме відреагувала влада Бельгії на те, що в Єврокомісії отримали два листи від невідомих осіб щодо диверсій на четвертій і шостій лініях метро Брюсселя, пише «НБН», посилаючись на публікацію в The Brussels Times.

Зокрема, листи були призначені не лише для Єврокомісії (у Брюсселі розташована штаб-квартира організації), а й паралельно у кількох соціальних мережах було опубліковано повідомлення російською мовою, де містилася інформація про «вибухи».

Текст листів, які невідомі надіслали до Єврокомісії:

У світлі подальшої агресивної політики Європейського Союзу, попереджаю вас про великі терористичні атаки на території ЄС.

Попри те, що в Національному кризовому центрі Бельгії, спільно з представниками різних органів уряду, вивчили всі електронні повідомлення, і вважають, що напад терористів малоймовірний, кількість співробітників поліції та охорони на вказаних гілках метро була збільшена, а посольство США попросило американських громадян утриматися від поїздки підземним видом транспорту.

Раніше ми писали, що в ООН відреагували на відео з розстрілом беззбройного українського полоненого – свідоцтво попередньо визнане «справжнім».

Exit mobile version