Росіяни намагаються захопити деокуповані села Луганщини: Гайдай розповів про стратегію загарбників

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів, що відбувається на фронті у регіоні і як діють російські окупанти, намагаючись здійснити повне захоплення Донбасу.

Сергій Гайдай

Фото – pravda.com.ua

Глава Луганської ОВА розповів, що на території регіону путінські війська намагаються окупувати села, які були раніше звільнені, щоб визначити місця, де вони можуть просунутися вперед.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Telegram-канал Луганської обласної військової адміністрації.

Гайдай повідомив, що бойові дії відбуваються біля раніше деокупованого села Стельмахівка Сватівського району, ЗСУ продовжують зберігати контроль над цим населеним пунктом. Також боротьба з окупантами відбувається у напрямку Макіївка-Невське та Куземівка-Новоселівське.

Чиновник зазначив, що від цих населених пунктів практично нічого не залишилося, оскільки армія Путіна зруйнувала їх постійними обстрілами.

Керівник адміністрації додав, що стратегія ЗС РФ залишається незмінною – вийти на адміністративні кордони Донеччини та Луганщини. Для цього загарбники використовують тактику, яка полягає в просуванні там, де вони можуть. Однак це не приносить росіянам успіху.

Раніше Гайдай розповів, що відбувається на Сватівському та Кремінському напрямках.

Exit mobile version