У нас був прикрий приклад – Данілов пояснив, чому він підтримує посилення правил виїзду чоловіків за кордон

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов повідомив, що питання дозволу на виїзд чоловіків із країни під час війни буде розглянуто на найвищому рівні.

Олексій Данілов

Фото – pravda.com.ua

В ефірі національного телемарафону чиновник розповів, що питання виїзду чоловіків за кордон у період воєнного стану в Україні буде розглянуто на засіданні Ставки головнокомандувача, інформує «НБН».

Данілов зазначив, що він виступає за посилення цих процесів та відповідні зміни у законодавстві. За словами секретаря РНБО, не всі чоловіки розуміють, що дозвіл на тимчасовий виїзд за кордон – це лише відрядження й треба повертатися додому.

Чиновник згадав прикрий приклад, коли Міністерство культури у грудні дозволило шести громадянам як артистам представляти Україну за кордоном. Вони не лише не повернулися на батьківщину, а й залишають скандальні коментарі у соцмережах.

Можливо, Данілов натякав на стендапера Андрія Щегеля. Комік втік із країни та розлютив співгромадян образою українців, коментуючи свій вчинок.

Секретар РНБО додав, що на засіданні Ставки визначатимуть, скільки та які відомства мають право видавати дозволи на виїзд із країни для чоловіків.

Нагадаємо, що держслужбовцям в Україні спростили правила виїзду з країни у період воєнного стану.

Exit mobile version