Без світла та Інтернету: російські окупанти знову атакують українську інфраструктуру

У ніч на цей четвер, 9-е березня, ЗС РФ в черговий раз завдали ударів по різних об'єктах енергетичної сфери в нашій країні.

Немає Мережі.

Фото - gettyimages.com

Про те, що в Україні сьогодні де-не-де виникли труднощі з підключенням до Мережі через глобальні атаки, завдані російськими ракетами та БПЛА, пише «НБН», посилаючись на Twitter-аккаунт сервісу NetBlocks.

Зокрема, відповідно до показників, опублікованих фахівцями, зараз спостерігається суттєве зниження числа підключення до Інтернету в багатьох областях України, що викликано широкомасштабними російськими ракетними атаками сьогодні вночі та вранці. Основна причина – аварійне відключення електроенергії.

Крім того, через відключення електрики в деяких районах нашої країни, сьогодні ще й спостерігаються проблеми з мобільним зв’язком.

Варто нагадати, що сьогодні країна-агресор випустила по Україні 81 ракету, включаючи 6 гіперзвукових «Кинджалів» та 8 БПЛА «Шахед». Загалом Силами ППО збито майже половину – 34 ракети та 4 дрони. Про влучення по об’єктах енергетичної структури пишуть ОВА Києва, Харкова, Житомира, а також Дніпропетровської, Львівської, Кіровоградської, Запорізької та інших областей.

Exit mobile version