Проблема за останні тижні загострилася: британська розвідка пояснила, чому окупанти не можуть розпочати наступ

Розвідка Великобританії з'ясувала, чому путінські окупаційні сили в Україні не здатні здійснити значні наступальні операції.

Російські окупанти

Фото – censor.net

Британська розвідка повідомила, що за останні тижні в російських військах особливо загострилася проблема нестачі артилерійських боєприпасів.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-сторінку оборонного відомства Сполученого Королівства.

Дефіцит артилерійських снарядів загострився настільки, що на деяких ділянках фронту щодо загарбників застосовують каральні заходи. Брак боєприпасів – головна причина, через яку жоден підрозділ ЗС РФ не зміг провести оперативно значущі наступи.

У відомстві зазначають, що путінська армія почала використовувати старі запаси снарядів, які раніше вважали непридатними. У березні глава Кремля видав указ, встановивши заходи для Міністерства промисловості та торгівлі РФ щодо обходу повноважень керівників підприємств оборонної промисловості, які не виконують виробничі завдання.

Також держава-терорист почала застосовувати принципи командної економіки до свого ВПК. Російське керівництво усвідомлює, що оборонні виробничі потужності країни – головне вразливе місце у веденні війни.

Раніше британська розвідка розповіла, як позначиться на «вагнерівцях» відсутність у власника ПВК Євгена Пригожина можливості вербувати на війну російських в’язнів.

Exit mobile version