Коли закінчиться війна: у Буданова розповіли, наскільки вистачить Росії ресурсів для ведення бойових дій

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький озвучив прогноз щодо тривалості війни із Росією.

Російські окупанти

Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю виданню «РБК-Україна» представник розвідки зазначив, що «великий наступ» путінської армії виявився плодом пропаганди Кремля і керівництво країни явно переоцінило можливості своїх збройних сил, інформує «НБН».

Окупанти розраховували, що вони досягнуть успіху на якомусь напрямі і його розвиватимуть, проте план провалився. Наразі загарбники мають намір вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, де вони почали наступ ще у лютому.

Заступник Буданова зазначив, що ще на початку повномасштабного вторгнення було зрозуміло, що путінські окупаційні сили не здатні проводити масштабні стратегічні наступальні операції на 2-3 напрямках.

Скібіцький додав, що країні-агресору вистачить військових та економічних ресурсів для ведення бойових дій в Україні на цей рік, максимум на наступний. В умовах посилення санкцій запас міцності РФ стане ще меншим.

Також заступник глави ГУР МОУ оцінив можливість нового наступу росіян на Україну з боку Білорусі.

Exit mobile version