Жданов пояснив істерику росіян через постачання снарядів зі збідненим ураном в Україну

Військовий експерт Олег Жданов розповів, чому заяви з Великобританії про постачання снарядів із збідненим ураном в Україну викликають істерику в Російській Федерації.

Олег Жданов

Фото – svoboda.org

Намір Лондона здійснити постачання снарядів зі збідненим ураном в Україну в Росії назвали «ескалацією» та «червоною лінією». Крім того, в ефірі пропагандистського телебачення громадянам країни-агресора розповідають про надзвичайну радіаційну небезпеку таких боєприпасів, інформує «НБН».

В ефірі «24 каналу» Жданов пояснив, чому в РФ влаштували істерику через рішення британської влади. За словами експерта, застосування снарядів зі збідненим ураном не несе такої загрози навколишньому середовищу, як про це розповідають рупори путінського режиму.

Боєприпаси мають стрижень зі збідненого урану, що дозволяє їм пробивати броню до метра. Путінські окупаційні сили не мають чим протидіяти такій потужній зброї, тому в РФ серйозно стурбовані тим, що вона потрапить до рук ЗСУ.

Нагадаємо, що на інформацію про можливу передачу снарядів зі збідненим ураном українським військам відреагував російський лідер Володимир Путін. Традиційно президент-агресор почав погрожувати.

Exit mobile version