Весняний контрнаступ ЗСУ: Резніков озвучив терміни та деталі операції

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков розкрив деякі подробиці майбутнього весняного контрнаступу українських військ.

Олексій Резніков

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю ERR глава оборонного відомства повідомив, що армія України готується до весняного контрнаступу. Масштабна контратака ЗСУ має розпочатися протягом квітня-травня, інформує «НБН».

За словами міністра, терміни залежатимуть від погодних умов, оскільки для проведення масштабної операції потрібно, щоб земля не була вологою. Резніков зазначив, що Генеральний штаб планує контрнаступ на кількох напрямках.

Також глава Міноборони вважає, що у контратаці українських захисників можна буде побачити сучасні німецькі танки Leopard, які наша країна отримала від держав-союзників.

Резніков переконаний, що цього року для України відбудуться дуже позитивні зміни і ЗСУ продовжать деокупацію територій, що тимчасово захоплені російськими окупантами.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни розповіли, чи здатний успішний український контрнаступ переконати кремлівського диктатора Володимира Путіна змиритися з поразкою РФ.

Exit mobile version