У ОК «Південь» розповіли подробиці нічної атаки окупантів в Україну: чи змінилася тактика росіян

У ніч на п'ятницю, 31 березня, російські окупанти знову завдали масованого удару по Україні. Керівниця прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк розповіла подробиці цієї атаки.

Запуск російської крилатої ракети Х-101

Фото – ria.ru

В ефірі національного телемарафону речниця Оперативного командування «Південь» повідомила, що російські загарбники у своїх атаках на Україну змістили акцент на північ країни, інформує «НБН».

За словами глави прес-центру, на півдні путінські війська також не змінили тактику і продовжують завдавати ударів із застосуванням керованих авіаційних бомб. У «визволителів» немає можливості накривати артилерійським вогнем правий берег Дніпра. Окупанти у пошуку нових способів атак.

Гуменюк зазначила, що на сьогодні на бойовому чергуванні в Чорному морі корабельне угруповання країни-агресора складається з 10 одиниць, серед яких оснащено 4 ракетами «Калібр» лише підводний човен.

За її словами, так ЗС РФ демонструють, що в них ще залишаються деякі запаси озброєння. Крім того, росіяни можуть вивести більше ракетоносіїв, коли погода стане спокійнішою.

Зазначимо, що в Генштабі ЗСУ відзвітували про роботу сил протиповітряної оборони під час нічної атаки РФ.

Exit mobile version