У Міноборони закликали українців не розповсюджувати кадри страти військовополоненого: Маляр озвучила причину

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр закликала громадян не розповсюджувати відео, де російські окупанти відрізають голову полоненому захиснику.

Ганна Маляр

Фото – armyinform.com.ua

У своєму Telegram-каналі заступниця глави оборонного відомства зазначила, що у перші хвилини появи шокуючих кадрів убивства українського військовополоненого росіянами наші спецслужби почали детально вивчати їх для ідентифікації злочинців, інформує «НБН».

За словами Маляр, силові відомства роблять все, щоб встановити особу загиблого військового. Вона зазначила, що це непросте завдання з огляду на обставини на відео.

Представниця Міноборони закликала українців не озвучувати будь-які версії інциденту до появи офіційних висновків й поважати близьких загиблого захисника.

Також відомство просить громадян не розповсюджувати кадри страти полоненого та подібних відео, оскільки їх уже бачили всі і тепер їх варто показати прокурорам та Міжнародному суду.

Раніше у ГУР МОУ прокоментували кадри жорстокого вбивства українського військового, пояснивши, навіщо росіяни регулярно публікують такі кадри.

Exit mobile version