Зараз лише територія з назвою – Гайдай розповів, які населені пункти на Луганщині найбільше атакує РФ

Колишній глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про ситуацію на фронті в регіоні, назвавши напрямки, де йдуть найважчі бойові дії.

Російські окупанти

Фото – tsn.ua

В ефірі «24 каналу» екс-глава Луганської ОВА розповів, що українські захисники повністю контролюють ситуацію в області, незважаючи на тиск путінських окупаційних сил, інформує «НБН».

За словами Гайдая, російські війська кидають усі свої резерви та сили на штурм Кремінної. Тут загарбники використовують іранські дрони-камікадзе, ударні БПЛА, артилерію та важку техніку.

Другим напрямком, де точаться важкі бої, залишається Білогорівка. Він зазначив, що до російського вторгнення це було квітуче село, а зараз там лише територія з такою назвою, оскільки окупанти зруйнували всі будівлі.

ЗС РФ постійно намагаються штурмувати населений пункт з усіх боків, регулярно завдаючи по ньому ударів. При цьому, наші захисники стійко тримають оборону, не дозволяючи росіянам прорватися.

Раніше у Міністерстві оборони розповіли, на яких чотирьох напрямках одночасно наступає путінська армія на Сході України.

Exit mobile version