ЗСУ готуються до повного звільнення українських територій: заступник міністра оборони розкрила деталі можливого контрнаступу

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр розповіла про плани української армії щодо майбутнього контрнаступу та звільнення окупованих територій.

ЗСУ

Фото — Bloomberg

Про це повідомляє “НБН“, з посиланням на заяву Ганни Маляр в ефірі національного телемарафону.

Так, під час ефіру національного телемарафону Ганна Маляр розповіла про те, що на даний момент у українського командування є кілька планів щодо майбутнього контрнаступу Збройних сил України.

Якщо вірити словам Маляр, то стає зрозуміло, що стратегічний контрнаступ передбачає повне звільнення українських територій, тому “говорити вузько про контрнаступ — некоректно”.

Насамперед контрнаступ ЗСУ залежить від того, в якому стані на даний момент перебувають ворожі війська Російської Федерації і чи є вони підготовленими до контрнаступу.

Крім цього, Маляр зазначає, що Збройні сили України готуються наступати не лише на якійсь певній ділянці, а фактично скрізь, де є окупанти, тобто Україна готується до повного звільнення територій.

Слід нагадати, що раніше в Раді розповіли, з якими труднощами можуть зіткнутися українські військові під час контрнаступу.

Exit mobile version