ЗСУ зайняли позиції на лівому березі Херсонщини: російські “воєнкори” назвали причини своїх невдач

Аналітики з Інституту вивчення війни заявляють про те, що українські військові змогли висадитися на лівому березі Херсонської області.

Херсонщина

Фото — Слово і Діло

Про це пише “НБН“, із посиланням на ISW.

Так, в Інституті вивчення війни розповіли про те, що завдяки численним публікаціям російських “воєнкерів” їм вдалося підтвердити інформацію про те, що ЗСУ насправді висадилися на лівому березі Херсонщини.

Так, з публікацій стало відомо, що українські військові зайняли позиції на березі Дніпра на північ від Олешок (7 км від Херсона), а також просунулися ближче до околиці траси E97 та ближче до території населеного пункту Дача.  Також, за даними аналітиків із запропонованих фото та відео, стає відомо, що швидше за все Україна не контролює острови на річках Конка та Чайка.

В Інституті вивчення війни зазначили, що російські “воєнкори” вже фактично кілька тижнів повідомляють, що українські військові зайняли позиції на лівому березі Дніпра. Вони незадоволені цією подією і вважають, що ЗСУ вдалося просунутися через низьку інтенсивність російської артилерії та помилки командування.

Слід зазначити, що раніше ми писали, що в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Exit mobile version