Залужний провів важливу зустріч із командувачем ЗС США в Європі Каволі

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сьогодні, 30 квітня, головнокомандувач української армії Валерій Залужний провів зустріч із верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем американських Збройних сил у Європі генералом Крістофером Каволі.

Залужний

Фото - Liga.net

Як повідомляє “НБН“, про це Залужний написав у Telegram.

У деталях поінформував про оперативну обстановку вздовж усієї лінії фронту. Надав ймовірні сценарії, погрози та перспективи для наших майбутніх дій. Наша мета – підготуватися так, щоб якнайкраще виконати поставлені завдання, – написав Залужний.

Також він додав, що під час бесіди йшлося про важливість своєчасної та достатньої кількості поставок боєприпасів та техніки. Залужний наголосив на важливості надати Україні широкий перелік озброєнь та систем протиповітряної оборони, оскільки вони значною мірою допоможуть вирішити проблемні моменти у протистоянні російській агресії.

Також ми з генералом Каволі говорили про підготовку наших захисників. Нам вдалося домовитися про подальший діалог та роботу для посилення обороноздатності України, – розповів він.

Нагадаємо, раніше ми писали про команду, яку Зеленський дав Залужному.

Exit mobile version