У Криму заявили про запобігання замаху на Аксьонова та інших «чиновників»: ФСБ звинувачує людину з ОПУ

Федеральна служба безпеки РФ заявила про запобігання замаху на гауляйтера Криму Сергія Аксьонова та інших «високопоставлених чиновників». Силовики вже знайшли «організатора» в Офісі українського президента.

ФСБ РФ

Фото – ria.ru

У середу, 3 травня, в РФ заявили, що силовики нібито запобігли замаху на «главу» тимчасово окупованого Криму Сергія Аксьонова, «спікера парламенту» Володимира Костянтинова, «мера» Ялти Яніну Павленко та інших представників «керівництва» півострова.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на російське пропагандистське агентство «РИА Новости».

У ФСБ повідомили про затримання сімох «членів української агентурної групи», які мають громадянство РФ, України та Болгарії. В організації замаху на «топ-чиновників» Криму звинуватили заступника керівника ОПУ Романа Машовця.

У спецслужбі Кремля зазначають, що вони вилучили у «українських диверсантів» запаси вибухівки та компоненти для виготовлення вибухових пристроїв. Силовики додали, що затримані «маскували» бомби під електроплити.

Зазначимо, що у травні російські пропагандисти заявили про запобігання замаху на «главу» невизнаного Придністров’я. Пізніше в так званій «ПМР» знову заявили про «запобігання теракту», нібито організованому СБУ.

Exit mobile version