У Росії побоюються наступу ЗСУ на Придністров’я: пропагандисти спрогнозували дати «атаки»

У країні-агресорі злякалися «наступу» українських військ на Придністров'я. Рупори путінського режиму повідомили, коли ЗСУ нібито планують «висуватись» на територію «республіки».

Невизнане Придністров'я

Фото – Goran Stanzl/pixsell

Російські ЗМІ активно поширюють повідомлення про те, що армія України нібито готує наступ на Придністров’я. Пропагандисти заявили, що нібито одне угруповання українських військ планує висунутись на територію так званої «ПМР» у період з 9 по 15 травня.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на російський пропагандистський канал Russia Today.

Псевдожурналісти вважають, що за допомогою «озброєної провокації» ЗСУ хочуть відвернути увагу путінських окупаційних сил. Вони пишуть, що інша частина українських бійців нібито мають намір здійснити захоплення складів із боєприпасами у селі Ковбасна.

Рупори Кремля стверджують, що для «атаки» на Придністров’я захисників перекинули на територію Одеської області, нібито за квітень у регіон направили до 4000 військових.

Нагадаємо, у березні пропагандисти звинуватили СБУ у плануванні «замаху» на «главу ПМР». Пізніше псевдожурналісти знову повідомили про «запобігання теракту» в «республіці».

Exit mobile version