Happy birthday little princess: що подарувати дівчинці на день народження

Вибирати подарунок для дитини цікаво та складно одночасно. На пошуки оригінального, корисного і незабутнього виробу іноді може піти не одна година.

подарунок на день народження

Що подарувати дівчинці на день народження

Ляльки, м’які іграшки, набори для творчості, настільні ігри — популярні іграшки для дівчат, яким вони обов’язково зрадіють. Але щоб юна леді гідно оцінила подарунок, не варто купувати перший ліпший товар. Що подарувати дівчинці на день народження, навіть якщо вона має все, — розповідаємо далі у статті.

На що звертати увагу під час вибору

Обираючи найкращий у світі подарунок, насамперед необхідно враховувати інтереси дитини. Якщо дитина любить читати, можна презентувати їй цікаву книгу. Якщо захоплюється мистецтвом — придбати мольберт або великий набір для малювання. Дівчатка, що виявляють інтерес до макіяжу, неодмінно зрадіють набору косметики. А якщо дитина любить робити зачіски, їй можна подарувати ляльку-манекен з довгим волоссям, яке можна заплітати та прикрашати.

Вік дитини — ще один критерій, який важливо враховувати. Іграшка для дівчинки до 3 років не повинна мати дрібних і гострих деталей, що можуть становити небезпеку для малечі. Старшим дітям можна дарувати складніші варіанти. Наприклад, конструктори або пазли, що складаються з багатьох елементів. Підліткам підійдуть інтерактивні розваги — діти віком від 10–12 років «знайдуть спільну мову» з цифровою технікою або роботами, що вміють говорити та виконувати нескладні команди.

Що подарувати дівчинці на день народження

Найкращі подарунки дівчаткам на день народження

Ось кілька ідей корисних, цікавих та популярних подарунків для дівчаток різного віку.

Універсальний подарунок — бути чи не бути?

Є маса універсальних подарунків, які можна подарувати дитині, якщо ви нічого не знаєте про її вподобання. Це можуть бути ігрові килимки, пазли, конструктори, планшети для малювання. До речі, всі перераховані вище та інші дівчачі іграшки можна замовити всього в кілька кліків в інтернет-магазині Pampik.

Загалом краще вибирати подарунки, що спонукатимуть дітей до творчості та пізнання нового. Враховуйте їхні інтереси та не забувайте про безпеку та відповідність віку. Саме це є запорукою вибору ідеального презенту.

Exit mobile version