Знищення першої ракети «Кинжал»: Данілов розповів, як на успіхи ППО України відреагували росіяни та партнери

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, як у Росії та інших країнах відреагували на знищення першої балістичної ракети «Кинжал» окупантів нашими захисниками.

Олексій Данілов

Фото – reuters.com

В ефірі національного телемарафону урядовець розповів, що наша країна отримала новий засіб ураження – американські ЗРК Patriot. Як з’ясувалося, ці системи працюють бездоганно, у тому числі й по таких повітряних цілях ворога, інформує «НБН».

За словами секретаря РНБО, росіяни були шоковані ліквідацією «Кинджала», оскільки вони не мали сумніву, що такі ракети не в зоні ураження українських військових.

Данілов зазначив, що на прийомі в британському посольстві, де проходила зустріч із військовими аташе держав-союзників нашої країни, всі були приємно вражені професіоналізмом українських сил протиповітряної оборони.

Чиновник додав, що раніше говорили про те, що ці ЗРК – складна техніка, на освоєння якої потрібен час, проте виявилося, що наші захисники дуже швидко навчаються.

Раніше про знищення ракети «Кинжал» у небі над українською столицею висловився голова оборонного відомства Олексій Резніков.

Exit mobile version