Витрачають більше боєприпасів, ніж зазвичай: ЗМІ дізналися, чому росіяни активізували ракетні атаки на Україну

Путінські окупаційні сили почали частіше влаштовувати масовані ракетні атаки на Україну. ЗМІ дізналися справжні причини активізації обстрілів.

Ракетні атаки на Україну

Фото – glavcom.ua

Російські загарбники посилили масштабні ракетні атаки на Україну, намагаючись таким чином відкласти контрнаступ ЗСУ на кілька тижнів чи місяців, повідомляє «НБН».

CNN, посилаючись на неназваного офіційного представника Сполучених Штатів Америки, пише, що путінська армія зараз витрачає більше боєприпасів, ніж зазвичай, намагаючись спантеличити ППО України.

Американський чиновник зазначив, що окупанти здійснили масовані повітряні атаки в кількох напрямках одночасно. Росіяни цілилися на центри управління у столиці та інші важливі об’єкти, сподіваючись, що це змусить Київ відкласти контрнаступ.

Журналісти додають, що зусилля загарбників не мали успіху, оскільки українська протиповітряна оборона ліквідувала більшу частину ракет і БПЛА. Крім того, масштабні атаки можуть піти на користь Україні, оскільки окупанти почали активніше витрачати обмежені запаси високоточних ракет.

Раніше в CNN повідомили, чи справді ЗС РФ вдалося під час ракетної атаки на Київ знищити американський ЗРК Patriot.

Exit mobile version