Масовані обстріли України: в ГУР розкрили мету останніх атак армії Путіна

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Вадим Скібіцький повідомив про мету останніх обстрілів нашої країни російськими загарбниками.

Ракетні удари по Україні

Фото – REUTERS/Valentyn Ogirenko

У коментарі виданню «РБК-Україна» заступник голови ГУР МОУ розповів, що раніше росіяни хотіли знищити енергетичну систему нашої країни, що їм не вдалося, повідомляє «НБН».

За словами генерала, наразі пріоритети ЗС РФ змінилися, і загарбники мають намір зірвати військові плани України та підготовку до операцій у весняно-літній період.

Скібіцький зазначив, що для цього армія Путіна намагається ліквідувати наші військові об’єкти та накопичення озброєння захисників. Окупанти атакують ракетами центри ухвалення рішень, логістичні шляхи, пункти зосередження боєприпасів, техніки, місця зберігання палива та райони зосередження військ.

Представник розвідки додав, що особливу увагу росіяни приділяють районам розміщення систем протиповітряної оборони України. Також щодня вони завдають ударів по лінії фронту та прилеглих зонах, використовуючи авіаційний компонент.

Нагадаємо, в ОК «Південь» пояснили, чому окупанти найчастіше атакують Україну саме вночі.

Exit mobile version