У Байдена зробили прогноз щодо війни в Україні: ЗМІ повідомили, до якого розвитку подій готуються в США

В Адміністрації американського президента вважають, що російсько-українська війна може перерости у заморожений конфлікт. Також там припускають, що контрнаступ ЗСУ не завдасть РФ смертельного удару.

США

Фото – reuters.com

Видання Politico, посилаючись на свої джерела, стверджує, що Вашингтону найбільш реалістичним сценарієм видається перетворення війни в Україні на заморожений конфлікт, який затягнеться на роки чи десятиліття, повідомляє «НБН».

В Адміністрації глави США дійшли такого висновку з огляду на те, що ні Україна, ні РФ не схильні визнавати поразку. Крім того, керівництво Америки припускає, що контрнаступ захисників не завдасть смертельного удару по країні-агресору.

Журналісти пишуть, що для Вашингтона та його союзників буде політично прийнятним довгостроковим результатом заморожений конфлікт, який передбачає зупинення бойових дій без оголошення переможця з урахуванням того, що Київ та Москва не погоджуються з офіційним закінченням війни.

Американські чиновники підтвердили, що у США готуються до такого розвитку подій. При цьому Вашингтон продумує довгострокові зв’язки з Україною у сфері безпеки та її відносини з Північноатлантичним Альянсом.

Нагадаємо, що колишній американський лідер Дональд Трамп висловив невдоволення військовою допомогою США Україні.

Exit mobile version