Міста майже немає, але Сили оборони ще тримають позиції: у Східному угрупуванні розповіли про те, що відбувається у Бахмуті

Представник Східного угруповання військ Збройних сил України розповів, що українські бійці продовжують тримати позиції в майже знищеному Бахмуті.

ЗСУ

Фото - Детектор медіа

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на коментарі Череватого “Суспільному“.

Сергій Череватий розповів, що на даний момент місто Бахмут на Донеччині практично повністю знищене. Оскільки російські окупанти регулярно атакують його з усіх видів озброєння, в тому числі й з артилерії. При цьому подібні атаки окупанти роблять практично щодня.

“Президент правильно сказав – місто по суті знесене з лиця землі”.

Але при цьому, як сказав Череватий, українські війська продовжують тримати позиції на деяких ділянках фронту в Бахмуті. Він зазначив, що бійці ЗСУ посіли позиції у південно-західній частині міста і досі перебувають там. Там українські військові тримають деякі фортифікаційні споруди.

Крім цього, спікер Східного угрупування Сил оборони сказав, що навіть у тому випадку, якщо Росія зможе повністю захопити районний центр — це все одно не принесе жодної ні політичної, ні стратегічної користі для окупантів.

Також він зазначив, що на флангах ЗСУ здійснюють контратаки і не дають супротивникові просунутися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти підтягують додаткові сили до Бахмута.

Exit mobile version