Морські дрони України атакували військовий корабель РФ у Чорному морі: сотні кілометрів не врятували “Івана Хурса” від серйозних пошкоджень

Сьогодні всіх прихильників злочинної агресії Путіна проти України в буквальному сенсі вразила новина про те, що черговий військовий корабель Росії зазнав удару українських захисників.

Судно ЧФ РФ

Фото - focus.ua

Як інформує “НБН“, про це йдеться в матеріалі “Української правди“.

Так, у матеріалі йдеться про те, що розвідувальний корабель “Іван Хурс” зазнав пошкоджень унаслідок атаки українських морських безпілотників у водах Чорного моря. Зі свого боку різні ТГ-канали опублікували відео моменту атаки українського безпілотного брандера по судну Чорноморського флоту РФ.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

Корабель не затонув, проте влучання було. Є значні пошкодження корпусу та обладнання. Зараз російська сторона поспішно займається ремонтом цього судна.

Варто зазначити, що також раніше ЗМІ писали, що корабель Чорноморського флоту РФ був вражений українським морським дроном приблизно на відстані 100 (за деякими джерелами 70, а за деякими 150) кілометрів від Босфору. А якщо взяти крайню точку на материковій Україні, звідки можна запустити морський безпілотник і попросити Google Maps вирахувати відстань, то для кожного українця буде радісною новиною дізнатися про те, що відтепер ми можемо вражати ворожі сили на морі на відстані сотень кілометрів.

Нагадаємо, не так давно була річниця смертельного удару ЗСУ по крейсеру “Москва” в Чорному морі.

Exit mobile version