Путін та Пригожин очолюють список: у Буданова заявили, що Україна полює на головних військових злочинців РФ

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Вадим Скібіцький повідомив, що наша розвідка полює на росіян, які віддають накази вбивати наших громадян.

Володимир Путін і Євген Пригожин

Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю німецькому виданню Welt заступник Буданова заявив, що наші спецслужби полюють на головних військових злочинців Російської Федерації, які віддають накази вбивати українців і несуть відповідальність за численні жертви, інформує «НБН».

За словами генерала, очолюють список кремлівський диктатор Володимир Путін та російський олігарх, власник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин.

У пріоритеті розвідки саме президент-агресор РФ, оскільки саме він ухвалює рішення про те, що, де і як мають робити окупанти. Скібіцький зазначив, що главу Кремля можуть ліквідувати і свої, що лякає військового злочинця.

Також представник ГУР МОУ підтвердив, що Україна намагається знищити «кухаря Путіна». Пригожин також є пріоритетом для наших спецслужб, оскільки він є командиром підрозділу, який віддає наказ атакувати.

Нагадаємо, начальник української розвідки Кирило Буданов розповів, яке тяжке поранення він отримав на фронті.

Exit mobile version